POWR FLITE

Vloerreinigingstechniek

Tapijt en Meubelreiniging

Weet u of staat u er wel eens bij stil, dat zonder regelmatig onderhoud uw tapijt niet alleen smoezelig en vuil wordt maar ook een haard van bacteriën is? 

Met POWR FLITE haalt u dan ook een specialist in huis, die door zijn unieke reinigingsmethode er niet alleen voor zorg draagt, dat uw tapijt schoon wordt en zijn natuurlijke uitstraling weer terugkrijgt, maar ook op uw tapijt een vuilwerend recedu opbouwt en bacteriën minder kans geeft. Bovendien zorgen wij ervoor dat binnen enkele uren het tapijt droog is en weer belopen kan worden. 

In de horeca ( restaurants) is mede door steeds strengere regelgeving in de keukens hygiëne van groot belang, klanten in restaurants houden dan ook vaak bij de aanblik van goed onderhouden tapijt een goed gevoel over mbt de keuken; uiteindelijk komt toch hetgeen wat je eet in je maag terecht.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat 75% van onze klanten restaurants zijn. POWR FLITE heeft tezamen met deze klanten een onderhoudsplan opgesteld waarbij wij (vrijblijvend) periodiek informeren wanneer de vloer gereinigd dient te worden. 

Natuurlijk zijn niet alleen zakelijke klanten bij ons aan het juiste adres, ook voor particulieren kunnen wij van alles betekenen. Zo kunnen wij op aanvraag uw tapijt trap en meubels bij u thuis reinigen, maar ook uw dure wollen vloerkleed of fauteuil waar u zo zuinig op bent. 

Als u in of de omgeving van `s-Hertogenbosch woont komen wij bij u uw kleed ophalen en thuisbrengen zonder bijkomende kosten. Vanzelfsprekend kunnen wij uw kleed op uw verzoek ook bij u thuis reinigen. 

Navigeer voor voorbeelden naar onze foto gallerij dan wel voor een offerte naar onze Offerte Aanvraag pagina.