POWR FLITE

Vloerreinigingstechniek

Kunststof en Tegelvloeren

Niet alleen uw tapijt kan een blikvanger zijn, ook uw harde of elastische vloer (marmoleum linoleum etc.) is een geweldig visitekaartje. Met name veel bedrijven kiezen dan ook voor een dergelijke vloer vanwege de langere levensduur,
maar ook omdat deze minder snel vervuild raakt. 

Om een dergelijke vloer mooi te houden is dagelijks onderhoud 
( let op :moppen met een luiwagen is slechts vuil verplaatsen) niet voldoende. De vloer dient ook periodiek te worden onderhouden. 


POWR FLITE kan met u een planmatig onderhoudssysteem opstellen.
Zo kunnen wij uw linoleum; marmoleum of welke andere kunststofvloer dan ook, periodiek voor u reinigen; de eventuele oude vervuilde waslagen verwijderen en eea conserveren (voorzien van een acrylaat coating). 

Het bovenstaande geldt uiteraard ook voor uw plavuizen of andere gebakken tegelvloer. Met name bij deze vloeren is het van belang, dat bij het reinigen de voegen niet vergeten worden; de vloer kan dan wel schoon zijn maar achterblijvend vuil op de voegen kan er voor zorgen dat e.e.a. uiteindelijk nog niet zo " mooi " oogt Uiteraard kan POWR FLITE met u samen bekijken dan wel u adviseren of het verstandig is de vloer na het schoonmaken te impregneren.